Informatie en advies over stukadoors
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Kosten stukadoor murenWaarom moeten muren gestuct worden?

Als je met een verbouwing bezig bent of net bent verhuist en de muren moeten opnieuw behangen worden of een nieuwe laag verf hebben is het aan te raden eerst te kijken of er stucwerk nodig is. Als er oneffenheden zitten of als er scheuren aanwezig zijn is een stukadoor inschakelen noodzakelijk.

Is zelf je muren stucen aan te raden?
Je kan er voor kiezen zelf aan de slag te gaan met je muren, maar voor een professioneel resultaat is het geen slecht idee om een stukadoor in te schakelen. De prijzen voor stucwerk zijn vaak erg transparant en je weet dus meteen waar je aan toe bent. Er zijn niet veel verborgen kosten. Haal je zelf dus geen onnodig werk op de hals maar ga op zoek naar een goede specialist.

Wat zijn de kosten?

Hoe duur het is om je muren door een stukadoor te laten bewerken hangt af van:

  • het aantal vierkante meters dat gestuct moet worden
  • welk soort stuc je op je muur wilt
  • of je nog gaat behangen of sausen achteraf

Vrijwel alle stukadoors bepalen hun prijs door een tarief per m2. Over het algemeen zit hier alle extra kosten al bij in berekend. Arbeidsloon en eventuele voorrijkosten worden zelden nog apart gerekend. Er zijn verschillende soorten stuc. De goedkoopste is spack spuiten. Doordat dit met een machine gebeurd is het snel en dus goedkoop. Daarnaast is er sierpleister in vele soorten, elk heeft zijn eigen kenmerken. Voor een advies op maat is het slim om contact op te nemen met een specialist. De kosten lopen uiteen van ongeveer €8 euro tot €25 euro per m2.

Wat kost het inhuren van een stukadoor?

Als je de prijzen wilt weten kun je het beste eerst in contact komen met stukadoors in je regio. Door het aanbod naast elkaar te leggen is het mogelijk om een goede keuze te maken. Met onze offerte service kom je snel in contact met deze vakmannen. Bespaar ook op de kosten voor stucwerk door te kiezen voor de beste deal.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Veelgemaakte fouten door stukadoor

Als u een stukadoor nodig heeft voor het afwerken van uw muren,

Veelgemaakte fouten stucen

Een stukadoor kan uw oude en beschadigde muren weer volledig vernieuwen. Door